maanantai 9. syyskuuta 2013

Haussa osuuskuntatoiminnasta kiinnostuneet luovat tekijät

Osuuskuntatoiminta antaa parhaimmillaan mahdollisuuden yhdistää yrittäjyyden ja palkansaannin hyvät puolet. Osuuskuntamuotoisesti toimiminen sopii erityisesti useille luovilla aloille, joissa yritykset ovat usein pieniä, yhden-kahden hengen yrityksiä. Etelä-Karjalassakin on viime vuosina ollut suunnitteilla monenlaisia yhteistyötoimijoita ja verkostoja, esimerkiksi osuuskuntia.

Yksi esimerkki näistä suunnitelmista on eräs muutaman naisen vahvuinen porukka, joka etsii nyt osuuskuntatoiminnasta kiinnostuneita joukkoonsa mukaan. Haussa on lisää luovien alojen toimijoita, jotka olisivat kiinnostuneita osuuskunnan perustamisesta, yhteistyöstä ja mahdollisesta yhteisestä toimitilasta. Mukaan toivotaan idearikkaita, yhteistyöhaluisia, positiivisia henkilöitä. Tiloja ryhmä on katsastanut mielellään mahdollisimman läheltä Lappeenrannan keskustaa. Tällä hetkellä mukana on vaatetus- ja tekstiilialan sekä sanataiteen edustusta, mutta mukaan tulijoiden edustaman alan suhteen ryhmässä olijat ovat hyvin avoimia.

Lisätietoja tästä ryhmästä saat laittamalla viestiä: tiia.laapio(at)gmail.com tai noomi_levo(at)hotmail.com

1 kommentti:

  1. Osuuskuntahanke on etenemässä ja nimiä on tullut lisää listaa. Kaikki halukkaat voivat ottaa yhteyttä yllä oleviin sähköpostiosoitteisiin jos on kiinnostusta. Tällä hetkellä olemme ottamassa selvää mahdollisista toimitiloista ja lisää hyviä vaihtoehtovinkkejä otetaan myös vastaan.

    VastaaPoista