tiistai 24. syyskuuta 2013

Sirkusta kaikille Imatralla 28.-29.9.

Kulttuurikutinaa on mukana Pienessä Sirkusfestivaalissa Imatralla 28.-29.9.2013. Kaikki halukkaat pääsevät kurkistamaan sirkustaiteen valloittavaan maailmaan, kun Kulttuurikutinaa kompastuttaa sirkukseen ympäri Imatraa. Kulttuurikutinan tarjoamat sirkusesitykset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. TERVETULOA!

Lauantaina 28.9.2013


13.00-13.30 Sirkus Soihtu esittää puolen tunnin ajan katusirkusta Koskenpartaalla. Samaan aikaan on HintaSirkus Imitsi Ry:n jäsenliikkeissä.

16.45 - 18.15 voi nauttia sirkustunnelmasta Kulttuuritalo Virran Kafe Paussissa. Esiintyjinä Posetiivari Josef ja taikuri Oscar El Hussein. Oscar El Husseinin esitys alkaa kello 17.15.

21.00 alkaen Kulttuuritalo Virran pihalla amfiteatterissa on Tulisirkus-ilta. Kulttuurikutinaa tarjoaa Taidekoulu Estradin tuliryhmän esityksen. Imatran kaupunki tarjoaa Janne Mustosen Tulishown ja Circus Lumican esityksen Tulisirkus Hallanvaara. Tulisirkus-illan kesto on yhteensä noin tunnin. Tulisirkus-ilta on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti! Haethan lippusi ennakkoon Imatran pääkirjaston lipunmyynnistä. (Huom! Liput ovat loppuneet kirjastolta, mutta paikan päälle kannattaa silti tulla katsomaan löytyykö vielä vapaita paikkoja.)

Sunnuntaina 29.9.2013


Posetiivari sekä taikuri Oscar El Hussein esiintyvät samaan aikaan Kulttuuritalo Virran Kafe Paussissa. Eli sirkuksellista väliaikatunnelmaa 16.45-18.15. Oscar El Husseinin taikashow 17.15.Kulttuurikutinan Kompastu kulttuuriin -toiminnan tarkoituksena on tuoda kulttuurin eri muotoja lähelle maakunnan asukkaita, helposti lähestyttävästi ja arkisiin ympäristöihin. Kompastu kulttuuriin -esitykset ovat maksuttomia, joten kaikki saavat nauttia niistä tasapuolisesti.


Pienen Sirkusfestivaalin järjestää Etelä-Karjalan tapahtumat Ky. Tapahtuman ohjelma kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta: www.sirkusfestivaali.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti