torstai 16. lokakuuta 2014

Facebook-markkinoinnin koulutus luoville toimijoille 3.11. ja 10.11.2014Kulttuurikutinaa-hanke on järjestänyt aiemmin kaksi sosiaalisen median koulutusta ja nämä ovat olleet erittäin suosittuja. Koulutuksille seuraa jatkoa, kun Marko Pyhäjärvi tulee kertomaan Facebook-markkinoinnin taktiikoista.

Kaksipäiväinen koulutus on suunnattu vasta-alkajille ja vähän kokeneille sekä ensisijaisesti luovien alojen toimijoille. Sen tavoitteena on antaa selkeät ”step-by-step”-ohjeet myynnin kasvattamiseen Facebook-markkinoinnin avulla sekä innostaa ja motivoida kuulijat ottamaan ratkaiseva askel sosiaalisen median markkinoinnin oppimisessa ja siinä kehittymisessä.

Koulutus järjestetään Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla (Skinnarilankatu 34) huoneessa 7334. Koulutuksen kesto on molempina päivinä klo 10.00-16.00, sisältää omakustanteisen lounaan ja kahvin.

Kouluttaja Marko Pyhäjärvi/Fiercer Media Oy on Facebook-markkinoinnin asiantuntija. Koulutus pohjautuu erittäin suosittuun ”Kick-Ass-seminaariin”, mutta on huomattavasti laajempi ja yksityiskohtaisempi. Koulutus pohjautuu kouluttajaan omakohtaiseen vahvaan kokemukseen ja lukuisiin tapausesimerkkeihin.

Koulutuksen sisältö:
1.päivä:
-CASE-esimerkkejä Facebook-markkinoinnista joka tuottaa rahaa kassaan
-Facebook-markkinoinnin prosessi joka TOIMII juuri NYT
- 10 tärkeintä virhettä jotka sinun tulee välttää Facebook-markkinoinnissa
- ”Step-by-step” -ohjeet Facebook-markkinointisi käynnistämiseen tai kasvattamiseen, eli “mitä teet seuraavaksi!”
2.päivä:
-Miten tuotetaan sisältöä joka sitouttaa ja saa ihmiset ostamaan?
- Miten Facebookin tulevat merkittävät sääntömuutokset (5.11.) vaikuttavat markkinoijaan, ja mitä sinun tulee jatkossa tehdä toisin?
- Miten siirrät osan tai koko Facebook-markkinoinnin työntekijälle äärimmäisen kustannustehokkaasti?
- Miten laajennat myyntisi ulkomaille?
- Paljonko tarvitset rahaa ja aikaa, ja miten budjetoit Facebook-markkinointisi, sekä miten tarvittaessa rahoitat markkinointisi?
- YHTEENVETO: Mitkä ovat tärkeimmät asiat, ja mitä sinun tulee tehdä heti seuraavaksi?

Koulutus ovat maksuton ja suunnattu erityisesti eteläkarjalaisille luovien alojen osaajille.
23 ensimmäistä mahtuu mukaan! Ilmoittautuminen 28.10. mennessä Anne Tahvanaiselle: anne.p.tahvanainen@lut.fi puh. 050 322 6907.

Koulutuksen järjestää Kulttuurikutinaa-hanke (Etelä-Karjala-instituutti, LUT). Lisätietoja: Anne Tahvanainen: anne.p.tahvanainen@lut.fi puh. 050 322 6907.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti