keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kulttuurikutinaa kiittää ja kumartaaKutkasta Kulttuurikutinaa on tarjonnut koulutuksia, kulttuuria, matkoja ja mahdollisuuksia jo yli kahden vuoden ajan. Tilaisuuksiin on osallistunut satoja ihmisiä, monet useammin kuin kerran ja tästä olen kiitollinen. Kulttuurikutinaa käynnistyi tarkoituksenaan antaa alueen luoville tekijöille valmiuksia verkostoitua sekä kehittyä yrittäjiksi tai yrittäjinä. Uskallan olla optimistinen ja sanoa, että tässä Kulttuurikutinaa on onnistunut hyvin. Rohkenisin jopa sanoa, että kukaan ei varmasti ole jäänyt hankkeen tapahtumissa tyhjin käsin. Olipa se sitten liiketoimintasuunnitelma, markkinointikikka, palvelun tarina, uusi idea tuotteeksi tai vain tieto ja ilo siitä, että ympärillä on muitakin samassa veneessä, jotain on hankkeen tapahtumista varmasti tarttunut mukaan.

Itselleni Kulttuurikutinaa on ollut lyhytaikaisempi tuttavuus kuin monille koulutuksiin ja tilaisuuksiin osallistuneista, mutta siitä huolimatta antoisa. Olen oppinut paljon maakunnan luovien tekijöiden seurassa, mitä he tekevät, miten ja kuinka hankalaa se voi olla. Toivon, että Heinin ja minun yrityksistä auttaa on ollut hyötyä.

Joulu ja uusi vuosi lähestyvät ja sitä myötä Kulttuurikutinaa hankkeena tulee päätökseen. Jouluinen lahjatoiveeni on kuitenkin, että asiat, joita Kulttuurikutinaa edisti ja opetti, eivät katoa, vaan pikemminkin kehittyvät jokaisella toimijalla edelleen. Uuden vuoden lupaukseni puolestaan on, että myös tulevaisuudessa puhun eteläkarjalaisen kulttuurin ja luovuuden puolesta.

Kiitos tästä ajasta. Nyt Kulttuurikutinaa kumartaa ja jättää valokeilan teille luoville.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Anne Tahvanainen, projektikoordinaattori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti