maanantai 12. toukokuuta 2014

Luova Etelä-Karjala kokoontuu jälleen 20.5.2014

Helmikuussa kirjoitin tänne alkuvuodesta järjestetystä Luova Etelä-Karjala -tapaamisesta. Tuon tekstin löydät täältä: KLIK.

Nyt tuolloin useita puheissa olleita asioita on nyt viety eteenpäin ja kutsun jälleen koolle eteläkarjalaisia luovan alan tekijöitä!

Tapaamisessa jatketaan siitä, mihin viimeksi jäätiin. Paikalle kannattaa tulla kertomaan mielipiteensä siitä mihin päin verkostoa viedään, miten tunnus jatkaa vuodesta 2015 eteenpäin ja millaiseksi toiminta muodostuu. Luova Etelä-Karjala voi onnistuneesti toimiessaan edustaa hyvää markkinointikanavaa paikalliselle osaamiselle ja tukiverkkoa luovien alojen tekijöille. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

Tapaaminen järjestetään ti 20.5. klo 17.30 Tasihinin talolla (Kauppakatu 25, sisäänkäynti Ainonkadulta sisäpihan kautta).
Kerrothan etukäteen saapumisestasi kahvitarjoiluja varten 17.5. mennessä: heini.kahkonen(at)lut.fi

Sitten viime tapaaminen Luova Etelä-Karjala -tunnuksen nettisivut ovat nyt julkaistu. Löydät ne osoitteesta www.luovaetelakarjala.fi

Laajemmalle yleisölle nettisivuista ja verkostosta tiedotetaan myöhemmin tänä vuonna. Sitä ennen verkostoa pyritään kasvattamaan kaiken aikaa ja tietoa merkistä levittämään luovien alojen tekijöille itselleen. Jos haluat mukaan verkostolistaukseen tai tiedät jonkun kiinnostuneen, ota yhteyttä: heini.kahkonen(at)lut.fi. Nettisivuilta löytyy lisätietoa tunnuksesta. Jos omat tietosi ovat jo sivuilla ja jokin tieto on vanhentunutta/väärin tai haluat tietosi pois sivuilta, kerrothan siitä.

20.5. tapaamisessa käsittelyssä:

- mihin on edetty sitten viime tapaamisen.
- tunnuksen jatko: kuka ottaa tunnuksen nettisivuineen hallintaansa?
- minkälaiseksi verkoston toiminta muodostuu? entä mukana olon mahdollinen maksullisuus hankkeen loputtua: kuinka onnistuu ja mitä maksua vastaan halutaan?
- mitä Kulttuurikutinaa voi tunnuksen eteen tehdä vielä vuoden 2014 aikana: näkyvyys, materiaalit, yhteistoiminta yms.?

Aiheesta voi lähettää kommentteja, vaikka et pääsisikään mukaan. Luova Etelä-Karjala on lähtenyt liikkeelle tekijöiden tarpeesta ja sitä viedään eteenpäin käyttäjien toiveista lähtien.

Tapaamisiin!


Heini Kähkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti